Camping Heiken-Westerlo is een kleine, gezellige camping in Westerlo, het hart van de Kempen. De camping is verscholen in het groen van de bossen en de weilanden van het prinsheerlijke platteland de Merode. De sfeer is er rustig en vriendelijk. Ideaal voor wie houdt van het echte buitengevoel. Kamperen kan er in alle comfort.

De camping is een goede uitvalsbasis voor een aangenaam verblijf in de Kempen. In de nabije omgeving zijn er volop ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. De ligging van de camping is in bossen en ligt in de onmiddellijke nabijheid van de Beeltjens, wandel- en fietsknooppunten.

Op wandelafstand bevinden zich o.m. de Abdij van Tongerlo, met zijn bekend Da Vinci Museum. In Westerlo is heel het jaar door het natuurdomein de Merode toegankelijk en jaarlijks het kasteel de Merode. De grootte van het kampeerterrein bedraagt 10 000 m² en biedt plaats aan 40 caravans, mobilhomes of tenten. Op camping Heiken-Westerlo heeft iedere standplaats van 100 m2 een aansluiting op electriciteit van 4A of 10A. Warm water kan men op verscheidene plaatsen halen. Op de speelweide kan men terecht voor ping pong, petanque, speeltuin… of gewoon niets doen en genieten.

Tijdens de zomermaanden (vanaf 1 Juli tot 31 Augustus) is de camping elke dag geopend – de overige maanden is de camping geopend gedurende de weekends en feestdagen (van vrijdag 20u tot zondag 12u) – centrum 3 km.

Voor reservaties of info:

Camping Heiken Westerlo-VZW

Stropersweg 2

2260 Westerlo.

tel: +32 (0)14 54 94 87 (enkel in het weekend)

Gsm: +32 (0)476 30 17 43 (enkel in het weekend)